În întâmpinarea toamnei

Temperaturile scăzute își fac loc printre noi cu pași timizi, alungând atmosfera vioaie a verii. După toată aglomerația lunilor călduroase, cu toții simțim nevoia de odihnă și relaxare într-un ambient familiar. Și unde altundeva să te cuibărești dacă nu în propria ta locuință? Ca de obicei, noi ne-am gândit la tine și ți-am pregătit câteva idei de redecorare pentru a întâmpina toamna așa cum se cuvine.


Pentru noi, orice schimbare este binevenită, indiferent de ocazie – îmbrățișăm cu drag orice prilej, mai ales când vine vorba de tranziția între anotimpuri. În ceea ce privește toamna, noi ne gândim la culori în nuanțe galbene, portocalii, roșiatice sau maro închis. Hai să descoperi cum poți aduce căldura în casa ta!

Mai întâi de toate, trebuie să știi că ai nevoie de un produs special, care se colorează în nuanța aleasă de tine: Vopseaua colorată acrilică de interior. Apoi, tot ce îți rămâne de făcut e să alegi încăperea în care îți vei petrece timpul toamna aceasta.

Nuanțele roșiatice ale toamnei sunt perfecte pentru dormitorului tău – vei obține o atmosferă călduroasă, confortabilă, dar și romantică în același timp. Camera ta va căpăta un aer sofisticat și energic cu una din nuanțele de mai jos.

Livingul este foarte important – aici îți primești musafirii și petreci majoritatea timpului liber citind sau uitându-te la televizor. De aceea, noi credem că nuanțele care s-ar potrivi cel mai bine unei astfel de încăperi sunt cele deschise, luminoase, care să ofere spațialitate.

Portocaliul este culoarea de tranziție dintre nuanțele de mai sus. Situat între roșu și galben, oranjul poate schimba foarte ușor starea ta de spirit: în bucătărie stimulează apetitul, iar pe hol inspiră căldură și ospitalitate.

Noi suntem de părere că maroul este culoarea finală a toamnei – în lipsa frunzelor și a florilor colorate, maroniul acaparează treptat tot ce ne înconjoară. Întrucât este puternic și dificil de complementat, trebuie să ții cont de intensitatea nuanței alese.

Ca să fii sigur că nu dai greș, poți opta pentru maro deschis – în acest fel, atmosfera nu va fi deloc încărcată sau întunecată.

Iar dacă totuși ai un spirit aventuros și ești adeptul culorilor închise, noi îți punem la dispoziție nuanțele de mai jos, care sigur vor crea efectul scontat.

Orice culoare ai alege, stai fără grijă – locuința ta va căpăta un aspect proaspăt, cu nuanțe intense și rezistente, de care te vei bucura mult timp.