Zertifikat Plus Satin Latex

Cu toții știm cât de frumos e să ai copii – veseli, plini de energie, curioși și isteți, fiecare este deosebit în felul lui. Dar să nu uităm de principalul lor talent, desenul. Fie că se joacă în casă sau în fața blocului, la școală sau la locul de joacă, aceștia își manifestă creativitatea prin desen. Dar ce te faci când copilul tău pictează pe perete? Îți spunem noi: vopsești cu Zertifikat Plus Satin Latex!

1

Ce este Zertifikat Plus Satin Latex?
Zertifikat Plus Satin Latex este o vopsea de interior, cu o largă aplicabilitate. Majoritatea pereților sunt din beton, dar tu o poți aplica pe orice tip de suprafață de zidărie sau tencuială, dar și pe tapete de fibră de sticlă sau de tip rugos.
2

Ce trebuie să faci?
Mai întâi, trebuie să pregătești foarte bine suprafața. La fel ca orice altă vopsea, se aplică pe suporturi curate, netede, lipsite de praf sau de alte urme de vopsea veche. Așa cum ți-am mai spus și înainte, dacă suprafața nu e nouă, verifică starea tencuielii înainte de toate. Nu vrei să te apuci de vopsit și tencuiala ta să se desprindă în mijlocul lucrării, nu? Ca să fii sigur că suportul e potrivit, aplică un grund care să-l uniformizeze. Vei obține o suprafață perfect omogenă, fără nicio pată.
3

Cum aplici?
Simplu. Alege una din cele 3 metode (pensulare, roluire sau pulverizare airless) și începe să vopsești. Dacă nu te prea pricepi să vopsești cu pistolul de pulverizare, folosește ori o pensulă, ori un trafalet cu păr scurt. Orice metodă ai alege, suprafața ta va fi acoperită complet. De ce? Pentru că Zertifikat Plus Satin Latex este un produs ce se încadrează în clasa 1 de acoperire, conform Standardului European. Cu alte cuvinte, are o putere mare de acoperire, fiind un produs superlavabil, cu un grad de alb foarte ridicat. Dar despre asta găsești mai multe detalii în fișa tehnică.
4

Ce trebuie să știi?
Începem prin a-ți spune că această vopsea este ideală pentru suprafețele intens solicitate, cum ar fi școli, grădinițe sau spitale, dar și pentru locuința ta, dacă micuțul tău e pictor. Pereții vopsiți cu Zertifikat Plus Satin Latex se pot șterge cu buretele. Da, ai citit bine. Principalul avantaj de care te poți bucura este acela că este un produs care rezistă la spălare umedă cu detergenți, dezinfectanți sau alți agenți de curățare casnică.
5

Cum funcționează?
După ce ai vopsit cu Zertifikat Plus Satin Latex, trebuie doar să ai la îndemână o cameră foto și un burete. Camera foto te va ajuta să imortalizezi desenele copilului tău, iar buretele să le ștergi, pentru a-i crea din nou spațiul potrivit unei noi picturi. Se curăță ușor, nu lasă urme, deci nu e cazul să-ți faci probleme. Pare distractiv, nu?
6

Cum arată?
Zertifikat Plus Satin Latex este o vopsea albă, cu o textură mătăsoasă și un aspect semilucios-satinat, rezistent. Ori de câte ori ai spăla, datorită compoziției sale, luciul rămâne la fel ca la prima aplicare.
7
Știm că ești nerăbdător să-l încerci, așa că nu te mai ținem ocupat. Îți dorim spor la treabă. Și ție, și micuțului tău. Succes!