KÖBER – VOPSIM ÎMPREUNĂ

1

     În anul 1991, am început activitatea alături de o echipă dornică de muncă, motivată, definită prin inițiativă și implicare. De-a lungul anilor, am devenit simbolul creativității și al calității, simbol pe care l-am menținut prin muncă, perseverență și competență. Cu un istoric de 25 de ani pe piața românească, firma Köber a reușit să se impună prin profesionalism,  inovație și eficiență la cel mai înalt nivel.

2

     Prima firmă din industria lacurilor și a vopselelor cu capital integral privat din România a reușit să devină o marcă asociată cu diversitatea, inovația și calitatea, clienții regăsind în produsele noastre o gamă completă în ceea ce privește protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie. Investițiile importante derulate de la începutul activității s-au concretizat în doua fabrici de produse peliculogene (vopsele, emailuri, lacuri, diluanți sau grunduri), folositoare atât utilizării casnice, cât și celei industriale.
3

     Produsele marca Köber se evidențiază prin faptul că sunt rezistente, ușor de aplicat, oferă un impact vizual plăcut și protejează suprafețele , indiferent de anotimp. Zertifikat PlusTencuiala Siliconică sau Lacul Ecolac sunt doar câteva exemple din rezultatele muncii și a dezvoltării durabile din firma Köber.

4
     Încă din anul 1996, compania este certificată în ceea ce privește managementul de calitate, dar și de mediu, de către organismul german de certificare DNV-GL. Produsele sunt, de asemenea, agrementate și avizate, unele dintre ele având și etichete ecologice recunoscute în Uniunea Europeană.
5
6
     Angajații firmei Köber, în număr de aproximativ 600, sunt oameni profesioniști, dornici de muncă și înzestrați cu o capacitate mentală de nivel superior. Împreună cu ei și prin colaborare cu partenerii, am reușit să formăm o întreagă echipă care pune la dispoziție produse pe placul tuturor, caracterizate prin culoare, durabilitate și, bine-nțeles, calitate.
7