DIY – 3 idei de mărțisor

Primăvara se îndreaptă cu pași repezi spre noi, iar noi trebuie să o întâmpinăm așa cum se cuvine. Dacă te-ai săturat de mărțișoarele clasice și învechite, noi îți propunem o activitate creativă pe care o poți face alături de copilul tau – mărțișoarele handmade sunt la modă!

     Activitatea de lucru manual este ușoară și nu necesită mult timp. Știm că vrei să fii în trend și să oferi mărțișoare personalizate, de aceea noi te vom ajuta să le confecționezi. Ai nevoie de materialele adecvate, creație și răbdarea necesară – lucrează cu plăcere!

     Buchet de flori
     Nu se poate pune în piept, cum e obiceiul, dar va fi apreciat dacă e făcut cu dragoste. Cumpără de la librărie floricele autocolante din hârtie gumată și adaugă elemente decorative – așa obții un buchet frumos de flori.

1

     Felicitări
     O altă idee de mărțișor modern o reprezintă felicitările – dacă sunt făcute împreună cu copilul tău, vor avea un impact plăcut și vor fi apreciate și păstrate mult timp. Decupează din hârtie colorată buburuze, flori, trifoi sau, de ce nu, fluturași, apoi lipește-i pe un suport curat.
2

     Nasturi
     Un alt mărțișor handmade ușor de realizat poate fi făcut cu ajutorul unor nasturi. Sunt colorați și ușor de manevrat și poți efectua obiecte simple, dar de efect, care vor încânta garantat. Poți lega nasturii între ei sau îi poți lipi pe o hartie colorată – tu alegi.
3

     Idei de mărțișor sunt multe, noi am prezentat doar 3 dintre ele, dar esențial este să sărbătorim prevestirea primăverii așa cum se cuvine. Să oferim mărțișoare cu dragoste și să ne amintim de copilărie și de bucuria cu care primeam și purtam mărțișoarele!